«Зустріч на липках». Весняна конференція фармацевтів

?

Щовесни, уже протягом п’яти років, корпорація «Пфайзер» має за честь виступати генеральним спонсором традиційних зустрічей фармацевтів України, які відбуваються в театрі на Липках. Ці зустрічі стають все більше популярними. Враховуючи велику зацікавленість фармацевтичної громадськості до цих зібрань, де відбувається обмін інформацією, учасники чергової конференції зберуться 26 квітня 2002 р. у Міжнародному Центрі культури і мистецтв профспілок України (колишньому Жовтневому палаці) під егідою ДП «Державний Фармакологічний центр» МОЗ України і Державної Інспекції з контролю якості лікарських засобів.

Головна мета фармації — допомогти людям зберегти якомога довше повноцінне життя, покращити його якість. І тому представники фармації на конференції — справжні делегати медицини майбутнього.

Учасники чергової конференції зберуться 26 квітня 2002 р. у Міжнародному Центрі культури і мистецтв профспілок України (колишньому Жовтневому палаці) під егідою ДП «Державний Фармакологічний центр» МОЗ України і Державної Інспекції з контролю якості лікарських засобів.

Чим живе сьогодні фармацевтична галузь нашої країни і світу в цілому, якими принципами має керуватися, які новітні медичні технології з’явилися останнім часом?

Відповіді на ці та інші питання хотілося б отримати під час «Зустрічі на Липках».

Лікарські засоби іноді називають «їжею життя». Тож, аби ця «їжа життя» насправді допомагала зберегти здоров’я, саме фармацевти повинні досконало знати всі тонкощі та особливості сучасних лікарських засобів. А для цього потрібно щороку організовувати зустрічі професіоналів цієї справи — справи і економічної, і етичної, і наукової.

Зараз ми стоїмо на порозі створення нового правового простору у фармацевтичній галузі. Найважливішими питаннями, які хвилюють працівників аптек є новітні дані щодо ліцензування, експорту та імпорту, реєстрації лікарських засобів, змін у ціноутворенні, підвищенні кваліфікації спеціалістів тощо. Як відомо, закон України «Про лікарські засоби», прийнято Верховною Радою України у першому читанні. Маємо нагоду почути інформацію щодо його важливих засад, як кажуть, з перших вуст. Її повідомлять перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів В.Г. Варченко, заступник директора ДП «Державний фармакологічний центр» МОЗ України В.Т. Чумак, державні особи з Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я, Антимонопольного Комітету, фахівці податкових, патентних та митних служб, керівники вищих фармацевтичних навчальних закладів України.

Які лікарські засоби сьогодні належать до справді високоефективних та тих, що мають високий рівень безпеки, які саме з них, базуючись на клінічному досвіді авторитетних фахівців та етичних засадах, ми маємо радити пацієнтам та медикам?

Найважливішими питаннями, які хвилюють працівників аптек, є новітні дані щодо ліцензування, експорту та імпорту, реєстрації лікарських засобів, змін у ціноутворенні, підвищенні кваліфікації спеціалістів тощо.

З новітніми даними, які певною мірою дадуть відповіді на ці питання, виступлять відомі українські науковці, зокрема, головний сексопатолог МОЗ України доктор медичних наук, професор І.І. Горпинченко, доцент кафедри кардіології та функціональної діагностики Київської медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика М.М. Долженко, кандидат медичних наук Т.М. Барабаш та інші.

Очікується, що зустріч не буде монологом знавців та лідерів, а дискусією між усіма присутніми. І це дуже важливо. Власне, вся атмосфера конференції швидко перетвориться на круглий стіл, за яким обговорюватимуться ключові проблеми фармацевтичної галузі.

Сподіваємось, що інформаційний голод втамує зустріч з колегами, добрими знайомими у неформальній обстановці.

Під час зустрічі працюватиме фармацевтичний ярмарок. Компанії з оптової та роздрібної реалізації лікарських засобів, а також спеціалізовані інформаційні видавництва матимуть змогу безкоштовно обладнати стенди і експонувати свою продукцію.

Якщо ви матимете бажання приїхати з дітьми, їм не доведеться сумувати. Дітям буде запропоновано захоплюючу подорож по Києву у комфортабельних автобусах.

Гостинно запрошуємо керівників аптек, фармацевтів, працівників оптово-роздрібних компаній, представників лікарських товариств та асоціацій взяти участь у «весняному балі» фармацевтів.

Ми гарантуємо вам відпочинок від повсякденних турбот, гарний настрій. Пропонуємо поринути у світ нових ідей та цікавих думок, відчути подих весни.

Маємо надію, що наш дружній поклик не залишить нікого байдужим.

Гостинно запрошуємо керівників аптек, фармацевтів, працівників оптово-роздрібних компаній, представників лікарських товариств та асоціацій взяти участь у «весняному балі» фармацевтів.

З усіх питань звертатися
за тел.: (044) 246-57-43/-44,
246-63-92/-93/-94

З 8 по 24 квітня працюватиме гаряча лінія
тел.: 8-800-500-07-20
Всі дзвінки з будь-якого регіону України безкоштовні.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті