Державна реєстрація лікарських засобів: розглядається можливість передачі повноважень Держлікслужбі

12 Травня 2014 2:52 Поділитися

Процедуру державної реєстрації лікарських засобів може бути передано до компетенції Держлікслужби УкраїниДержавна служба України з лікарських засобів звернулася до Громадської Ради при Держлікслужбі України з проханням надати пропозиції до проекту постанови КМУ «Про внесення змін до Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів», яким передбачено віднести до компетенції Держлікслужби України процедуру державної реєстрації/перереєстрації препаратів спільно з Державним підприємством «Державний експертний центр МОЗ України».

Нагадаємо, що 7 травня під час засідання Уряду прийнято рішення щодо виведення Держлікслужби України з підпорядкування МОЗ України та подальшого координування її діяльності безпосередньо КМУ. Відповідний документ станом на 12 травня не оприлюднено.

Громадська рада при Держлікслужбі України планує отримати пропозиції заінтересованих осіб до кінця тижня, тобто до 16 травня включно, для формування узгодженої позиції щодо проекту постанови КМУ.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Юлія 12.05.2014 4:15
У випадку передачі повноважень, реєстрацію не зможе пройти ніхто!!!!
Марина 13.05.2014 9:43
Цікаво, що Громадська рада Держлікслужби НЕ ЗНАЄ, що Держлікслужба підпорядкована КМУ, а не МОЗ http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/440/2011. Що тоді буде з реєстрацією ? Цілком прогнозовано ніяких ліків в аптеках не буде. Це що - війна проти власного народу в умовах економічної та політичної кризи?
Александр 13.05.2014 5:48
Эти ребята наверное сошли с ума. "Весь мир до основания мы разрушим, а потом ...".

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті