МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 31.05.2017 р. № 586
Про внесення змін до Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік
На виконання статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»
НАКАЗУЮ:
- Внести зміни до Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 30 грудня 2016 року № 1439 (далі – План), доповнивши його новими позиціями, що додаються.
- Управлінню громадського здоров’я (Півень Н.В.) забезпечити оприлюднення змін до Плану на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України.
- Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра з питань європейської інтеграції Сивак О.В.
В.о. Міністра | У. Супрун |
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства охорони здоров’я України
від 31.05.2017 р. № 586
Зміни
до Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік
№ | Вид та назва проекту регуляторного акта | Обґрунтування необхідності прийняття проекту регуляторного акта | Строк підготовки | Найменування підрозділу, відповідального за розроблення |
Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (щодо обмеження вмісту трансжирних кислот у харчових продуктах)» | Проект Закону України розроблено з метою сприяння здоровому харчуванню, поліпшення раціону харчування та здоров’я населення, оскільки узгоджені та всеохоплюючі дії у галузі харчових продуктів і харчування – це один із пріоритетів Європейського регіонального бюро ВООЗ, оскільки ефективні заходи у цьому напрямку можуть зробити величезний внесок у вирішення проблеми надлишкової ваги, ожиріння та неінфекційних захворювань. | ІІІ квартал 2017 року | Управління громадського здоров’я | |
Наказ МОЗ України «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації новітніх харчових продуктів, харчових добавок, ароматизаторів, ензимів, вод природних мінеральних, ведення реєстру та надання інформації з нього» | Проект акта розробляється відповідно до статей 6, 29, 30, 31 та 62 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» | ІV квартал 2017 року | Управління громадського здоров’я |
Начальник Управління громадського здоров’я | Н. Півень |
Коментарі
Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим