Роман Ілик залишає посаду заступника міністра охорони здоров’я

Заступник міністра охорони здоров’я Роман Ілик подав заяву про звільнення із займаної посади. Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

«Дорогі друзі! У мене для вас важлива новина. Я беру участь у дочасних парламентських виборах. Мою кандидатуру зареєструвала Центральна виборча комісія. Буду кандидатом від своєї рідної Дрогобиччини», — прокоментував своє рішення Р. Ілик на сторінці у мережі Facebook.

У Міністерстві нагадують, що з 2015 р. Р. Ілик працював на посаді помічника міністра охорони здоров’я, а з 2016 р. — обіймав посаду заступника міністра. Серед напрямів роботи, які координував Р. Ілик як заступник міністра, — трансформація ринку лікарських засобів, урядова програма «Доступні ліки», Національний перелік основних лікарських засобів.

26 червня Уряд розглянув заяву Р. Ілика і прийняв відповідне розпорядження про звільнення.

Як ми вже повідомляли, 7 червня у відставку подала заступник міністра з європейської інтеграції Ольга Стефанишина. Вона вступила у політичну партію «Голос», яка братиме участь у позачергових парламентських виборах. О. Стефанишина входить у першу десятку списку партії.

12 червня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підписав розпорядження про звільнення О. Стефанишиної із займаної посади.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті