Обсяги ринку препаратів для лікування раку голови та шиї до 2029 р. досягнуть 2,58 млрд дол.

23 Грудня 2019 4:55 Поділитися

Згідно з даними, опублікованими у звіті «Head and Neck Cancer Drugs Market Report 2019–2029» аналітичної компанії «Visiongain», обсяги ринку препаратів для лікування раку голови та шиї збільшаться з 963 млн до 2,58 млрд дол. США у 2029 р. із середньорічними темпами приросту 10,3% у прогнозований період. Основними драйверами росту, як очікується, будуть збільшення геріатричної популяції у всьому світі, зростання поширеності раку шиї та голови, а також збільшення споживання тютюну та алкоголю.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, тютюнопаління є причиною смерті понад 8 млн осіб щороку. Більше 7 млн випадків смерті є прямим наслідком вживання тютюну, тоді як близько 1,2 млн випадків смерті є наслідком пасивного паління. Зростання поширеності тютюнопаління за останні кілька років призвело до збільшення поширеності раку голови та шиї, і ця тенденція, імовірно, буде відмічатися найближчим часом.

Очікується, що збільшення частки населення похилого віку в розвинених та в країнах, що розвиваються, також призведе зростання поширеності раку голови та шиї.

За матеріалами www.visiongain.com

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті