Квоти на культивування рослин, які містять наркотичні засоби: Держлікслужба приймає заяви на 2023 р.

21 Жовтня 2022 4:44 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) повідомляє про початок підготовки проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження обсягів квот на 2023 рік, у межах яких здійснюється культивування рослин, що містять наркотичні засоби і психотропні речовини, виробництво, виготовлення, зберігання, ввезення на територію України та вивезення з території України наркотичних засобів і психотропних речовин».

У зв’язку з цим для розрахунку обсягів квот на 2023 р. суб’єкти господарювання, що провадять діяльність, пов’язану з культивуванням таких рослин, повинні в термін до 15 листопада 2022 р. подати до Держлікслужби заяви. Відповідна форма заяви затверджена додатком 10 до постанови КМУ від 03.06.2009 р. № 589.

Заяви подаються в паперовому вигляді на адресу Держлікслужби або в електронному вигляді на електронні адреси: [email protected] та [email protected].

Також до 15 листопада приймаються розрахунки квот на 2023 р. в засобах і речовинах, включених до Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою КМУ від 06.05.2000 р. № 770, за цією формою:

Розрахунок квот на 2023 р. на наркотичні засоби і психотропні речовини (у грамах)
Міжнародна назва наркотичного засобу, психотропної речовини Залишок на дату подання заяви Виробництво, виготовлення Ввезення Вивезення Реалізація на території України орієнтовний залишок на 31.12.2023
У формі субстанції У готовій лікарській формі У формі субстанції У готовій лікарській формі У формі субстанції У готовій лікарській формі У формі субстанції У готовій лікарській формі У формі субстанції У готовій лікарській формі у формі субстанції у готовій лікарській формі
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Розрахунки квот слід надсилати в паперовому вигляді на адресу Держлікслужби або в електронному вигляді на електронні адреси: [email protected] та [email protected].

За матеріалами www.dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті