З Міжнародним жіночим днем!

08 Березня 2023 10:28 Поділитися

У Міжнародний жіночий день висловлюємо щире захоплення жінками, які беруть активну участь у розвитку фармації та збереженні життів і здоров’я українців, — фармацевтичними та медичними працівницями, науковицями та викладачами, співробітницями фармацевтичних та дистриб’юторських компаній, фахівцями державних установ сфери охорони здоров’я… Дякуємо за вашу невтомну працю.

Нехай ця весна розквітне новою надією і в усіх наших оселях та в усій Україні запанує мир. Зичимо вам міцного здоров’я й енергії, наснаги та мудрості, сімейної злагоди й добробуту, професійного визнання та підтримки.

Цьогоріч ООН відзначає Міжнародний жіночий день під темою  «DigitALL: інновації та технології для гендерної рівності». Як зазначає генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш, дискримінація жінок у науці є результатом багатовікового патріархату, упереджень та стереотипів. Жінки становлять лише 3% лауреатів Нобелівської премії в наукових категоріях з 1901 р. А в інтернеті жінки, у тому числі науковиці, часто стають мішенями для сексистських висловлювань і образ, спрямованих на те, щоб їх присоромити та змусити мовчати. Необхідно зруйнувати бар’єри, які відштовхують дівчат від вивчення наукових предметів у ранньому віці. Також потрібні дії для створення безпечного цифрового середовища і притягнення до відповідальності винних у насильстві в інтернеті та на цифрових платформах, які це дозволяють.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті