Вже сьогодні! Запрошуємо на вебінар «Якість лікарських засобів. Де починається і закінчується відповідальність фармацевта?»

08 Серпня 2023 12:00 Поділитися

Якість лікарських засобів відіграє критичну роль у забезпеченні ефективного та безпечного лікування пацієнтів. Чому питання якості є таким важливим і яка роль фармацевтичних працівників у забезпеченні реалізації якісних ліків, поговоримо на черговому вебінарі на тему «Якість лікарських засобів. Де починається і закінчується відповідальність фармацевта?», який відбудеться сьогодні об 11:00. Захід проводитиме «Щотижневик АПТЕКА» за підтримки компанії Sandoz.

Коли йдеться про вибір ліків, його правильність набуває надзвичайної важливості. Адже від цього залежать здоров’я й життя людей. Лікар, призначаючи лікарський засіб, піклується про ефективність терапії, а фармацевт, відпускаючи з аптеки, несе відповідальність перед пацієнтом за його якість. Фармацевт на своєму робочому місці має бути впевнений, що відпускає якісні ліки, які призначив лікар, що допоможуть хворому відновити здоров’я.

Про якість лікарських засобів та про те, як фармацевту раціонально підійти до рекомендацій препаратів, розкажуть фахівці Державного експертного центру Міністерства охорони здоров’я України — директор департаменту фармацевтичної діяльності Світлана Михайлівна Осадченко та начальник управління експертизи матеріалів з біодоступності та біоеквівалентності Надія Олександрівна Жукова.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до вебінару! Приєднуйтеся та обирайте якість!

Участь у вебінарі є безкоштовною.

Для участі переходьте за посиланням.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті