Інноваційні рішення для покращення здоров’я від Пола Сіммса, виконавчого директора компанії Impatient Health

29 Березня 2024 6:22 Поділитися

Як зробити науку про життя більш амбітною та креативною завдяки вивченню тенденцій і технологій інших галузей? Про це розповість Пол Сіммс (Paul Simms) — виконавчий директор компанії Impatient Health — на конференції Sales Force Effectiveness, яка відбудеться 25 квітня в КиєвіPharmaEvent (proximaresearch.com).

П. Сіммс вважає, що ми живемо в час, коли потрібно кидати виклики статус-кво, провокувати, надихати.

Його робота полягає в тому, щоб забезпечити зміни на фармацевтичному ринку. Для того, аби люди отримували нові рішення в догляді за пацієнтами.

«Я працюю з першими користувачами та інноваторами, які виводять сміливі ідеї на ринок різними способами, — зазначив П. Сіммс. — Настав час дивитися по-іншому та змінити бізнес-моделі, бути такими амбітними та креативними, якими ми тільки можемо бути».

Impatient Health, очолювана П. Сіммсом, є консалтинговою компанією. У партнерстві з підприємцями в галузі наук про життя вони разом пропонують сміливі та унікальні, а найголовніше — реалістичні у виконанні ідеї. Їхня команда знаходить нові підходи та цікаві методи роботи для розв’язання застарілих питань.

Наприклад, на конференції Sales Force Effectiveness, яка відбудеться 25 квітня, П. Сіммс поділиться корисними порадами, як можна впроваджувати зміни крізь парадигму знань щодо:

  1. Вдосконалення людських здібностей як за допомогою лікарських засобів, так і через визнання того, що люди та машини все більш органічно можуть співпрацювати.
  1. Через зміни людських генів.
  1. Через розвиток компаній, робота яких спрямована на продовження тривалості людського життя та підвищення його якості за допомогою регенеративної медицини.

П. Сіммс планує запропонувати усім охочим обговорити представлені питання та доцільність застосування у Фармі нових креативних підходів.

Усе це та багато іншого розглядатиметься 25 квітня на конференції Sales Force Effectiveness.

Місце проведення: м. Київ, вул. Паркова дорога, 16А, КВЦ «Парковий».

Також — в онлайн-форматі.

Реєстрація за посиланням — PharmaEvent (proximaresearch.com).

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті