У новому році — з компанією «Фармаско». Лабораторія в кишені

Уже понад три роки компанія «Фармаско» представляє на українському ринку надійні і доступні за ціною тест-системи для швидкої діагностики інфекційних (CITO TEST), а також інших соціально значущих захворювань, визначення вмісту наркотичних речовин в організмі (SNIPER) та тести для жінок (струменеві тести на овуляцію SOLO ? та тести для раннього визначення вагітності DUET). Продукція компанії успішно використовується й отримала визнання багатьох лікарів і науковців з усіх куточків України.

Швидкі тести від компанії «Фармаско», виготовлені в США та Канаді, — це швидкий результат (через 5–10 хв), висока точність (до 100%), прості умови зберігання (при кімнатній температурі). Вони не потребують використання лабораторного обладнання і спеціальних навичок, зручні та доступні.

Досить легко було вивести на ринок діагностичних засобів такий відомий на сьогодні продукт, як тести для визначення вагітності, але досить важко — тести для визначення вмісту наркотичних засобів. Експрес-діагностика — досить новий напрям українського ринку. Своє основне завдання компанія вбачає у розвитку цього напряму. Швидкі тести, згідно з концепцією «Фармаско», у першу чергу призначені для сімейних лікарів, що є первинною ланкою в системі надання медичної допомоги. Саме ці фахівці потребують швидких тестів, щоб на початковій стадії хвороби її зупинити. Ми пропонуємо лікарям безпосередньо в присутності хворого робити скринінгові тести, щоб мати можливість з високою точністю встановити попередній діагноз.

Наркоманія — велике соціальне лихо. Багато батьків, на жаль, занадто пізно помічають, що їхня дитина вживає наркотики. Наша компанія не оминула увагою цієї проблеми і пропонує надійні тест-системи, що дають змогу виявити вміст наркотиків в організмі і вчасно вжити відповідних заходів.

За допомогою наших тестів можна також провести експрес-діагностику таких соціально значущих інфекцій, як ВІЛ/СНІД, гепатит типу В і С, а також захворювань, що передаються статевим шляхом. Зайве нагадувати, наскільки важливо вчасно діагностувати і якомога раніше розпочинати лікування пацієнтів із цією патологією.

Компанія «Фармаско» робить особливий акцент на доступності продукції, тому розширяє асортимент за рахунок тест-систем різної цінової категорії.

Щодо планів на наступний рік, то він для нас буде досить важливим, оскільки ми готуємося вивести на український ринок близько 20 нових тестів (на сьогодні компанія «Фармаско» пропонує 45 швидких тестів), а також розширити штат.

Плануємо додати до нашого переліку швидких тестів електрокардіограф невеликого розміру, який може зберігати результати близько 50 досліджень (тестів). Найголовніше, що цей електрокардіограф може «підказувати» лікарю ймовірний діагноз. Це, на мою думку, ще один цінний допоміжний засіб для сімейного лікаря, оскільки, вчасно продіагностувавши хворобу, можна запобігти серйозним ускладненням.

Компанія «Фармаско» постійно працює над тим, щоб донести інформацію про свою продукцію до якомога більшої кількості лікарів, провізорів. З цією метою ми співпрацюємо з вищими медичними навчальними закладами, проводимо конференції та семінари.

У ці святкові дні всім колегам хочу побажати міцного здоров’я, сімейного благополуччя, стабільності, творчих успіхів і найголовніше — добра в серці і посмішки. Щастя Вам!

Крім того, як голова комісії з питань розвитку медичної галузі при Українському союзі промисловців та підприємців запрошую усіх учасників фармацевтичного ринку активно включатися до роботи комісії.

?

За додатковою інформацією про
продукцію компанії звертайтеся за адресою:
ТОВ «Фармаско»
01001, Київ, вул. Щорса, 31;
тел.: (044) 537-08-04, 522-87-91, 466-30-54,
e-mail: [email protected],
www.pharmasco.com

Вадим Скопиченко, канд. мед. наук,
засновник компанії «Фармаско»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті