Постанова КМУ від 12 жовтня 2010 р. № 929

14 Листопада 2011 4:45 Поділитися

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 12 жовтня 2010 р. № 929

«Про внесення змін до деяких постанов

Кабінету Міністрів України»

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.

Прем’єр-міністр України М. Азаров

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 12 жовтня 2010 р. № 929

ЗМІНИ,

що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України

1. У Порядку видачі дозволів на право ввезення на територію України, вивезення з території України або транзиту через територію України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 3 лютого 1997 р. № 146:

1) у Порядку:

  • у першому реченні пункту 2 слова «Комітетом з контролю за наркотиками (далі – Комітет)» замінити словами «Державним комітетом з питань контролю за наркотиками (далі – Держкомнаркоконтроль)»;
  • в абзаці дванадцятому пункту 15 і абзаці тринадцятому пункту 17 слова «Комітету з контролю за наркотиками» замінити словом «Держкомнаркоконтролю»;

у тексті Порядку слово «Комітет» в усіх відмінках замінити словом «Держкомнаркоконтроль» у відповідному відмінку;

2) у додатках 1 і 2 до Порядку слова «Committee on Narcotic Drugs Control» замінити словами «State Committee of Ukraine on Drugs Control», а слова «Комітет з контролю за наркотиками України» в усіх відмінках – словами «Державний комітет України з питань контролю за наркотиками» у відповідному відмінку, а у додатку 3 слова «Комітет з питань контролю за наркотиками» і слова «Committee on Narcotic Drugs Control» замінити відповідно словами «Державний комітет України з питань контролю за наркотиками» та «State Committee of Ukraine on Drugs Control».

2. У пункті 25-1 графи «Орган ліцензування» переліку органів ліцензування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 р. № 1698 слова «Комітет з контролю за наркотиками» замінити словами «Державний комітет з питань контролю за наркотиками».

3. У графі «Центральні органи виконавчої влади, інші державні органи» переліку центральних органів виконавчої влади, інших державних органів, відповідальних за виконання зобов’язань, що випливають із членства України в міжнародних організаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2002 р. № 1371 «Про порядок участі центральних органів виконавчої влади у діяльності міжнародних організацій, членом яких є Україна»:

  • у пункті 1 у позиції «Комісія з наркотичних засобів» після слова «МВС» доповнити словами «, Державний комітет з питань контролю за наркотиками»;
  • у пункті 3:
  • у позиції «Міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол)» після слова «МВС» доповнити словами «, Державний комітет з питань контролю за наркотиками»;
  • позицію «Робоча група з питань боротьби з тероризмом, організованою злочинністю та розповсюдженням наркотиків» після слова «Держмитслужба» доповнити словами «, Державний комітет з питань контролю за наркотиками»;
  • у пункті 5 позицію «Міжнародна конференція протидії наркотикам» після слів «Адміністрація Держприкордонслужби» доповнити словами «, Державний комітет з питань контролю за наркотиками».

4. В абзаці четвертому пункту 3 Порядку здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2005 р. № 902 слова «Комітетом з контролю за наркотиками» замінити словами «Державним комітетом з питань контролю за наркотиками».

5. У пункті 9 Порядку перевезення хворими, які прямують транзитом через територію України, наркотичних засобів і психотропних речовин, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 листопада 2007 р. № 1307 слова «та МОЗ» замінити словами «, МОЗ та Державний комітет з питань контролю за наркотиками».

6. У пункті 3 Порядку ліцензування діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 грудня 2007 р. № 1387:

  • в абзаці першому слова «Комітет з контролю за наркотиками» замінити словами «Державний комітет з питань контролю за наркотиками»;
  • в абзаці другому слово «МОЗ» замінити словами «Державним комітетом з питань контролю за наркотиками».

7. У Правилах проведення операцій з обладнанням для виробництва, виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, яке підлягає контролю, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2008 р. № 211:

  • в абзаці другому пункту 3 слова «Комітетом з контролю за наркотиками (далі – Комітет)» замінити словами «Державним комітетом з питань контролю за наркотиками (далі – Держкомнаркоконтроль)»;
  • у тексті Правил слово «Комітет» в усіх відмінках замінити словом «Держкомнаркоконтроль» у відповідному відмінку.

8. У другому реченні пункту 20 Порядку використання наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у ветеринарній медицині, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2008 р. № 334 слова «Комітетові з контролю за наркотиками» замінити словом «Державному комітетові з питань контролю за наркотиками».

9. В абзаці сьомому пункту 4 і пункті 5 Умов запобігання розкраданню рослин, включених до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2008 р. № 1026 слова «Комітетом з контролю за наркотиками» замінити словами «Державним комітетом з питань контролю за наркотиками».

10. В абзаці третьому пунктів 32 і 37 Правил надання послуг поштового зв’язку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 5 березня 2009 р. № 270 слова «Комітетом з контролю за наркотиками» замінити словами «Державним комітетом з питань контролю за наркотиками».

11. У Порядку провадження діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, та контролю за їх обігом, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2009 р. № 589:

  • у пункті 5 слова «Комітетом з контролю за наркотиками (далі – Комітет)» замінити словами «Державним комітетом з питань  контролю за наркотиками (далі – Держкомнаркоконтроль)»;
  • у тексті Порядку слово «Комітет» в усіх відмінках замінити словом «Держкомнаркоконтроль» у відповідному відмінку.

12. В абзаці третьому пункту 6 Порядку використання наркотичних засобів і психотропних речовин під час дресирування службових собак для розшуку таких засобів і речовин, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 р. № 831 слова «Комітетові з контролю за наркотиками» замінити словами «Державному комітетові з питань контролю за наркотиками».

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті