Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я УкраїниЛист від 27.09.2001 № 2172/12-11

Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в  АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

За повідомленням Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Херсонській області при проведенні інспекційних перевірок виявлено незареєстрований в Україні лікарський засіб Олія обліпихова 50 мл серії 41020000 з маркуванням виробника СП «Агроінтермед» ЛТД, «Фармацевтична фабрика» м. Херсон. Препарат супроводжувався фальсифікованим сертифікатом аналізу (написаним від руки на бланку Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Херсонській області) та фальсифікованим аналітичним паспортом Херсонської фармацевтичної фабрики.

У зв’язку з викладеним, доручаю здійснити відповідну перевірку та вжити термінових заходів до вилучення з обігу вказаного незареєстрованого лікарського засобу.

При виявленні препарату у сфері обігу встановити джерело його надходження та вжити відповідних заходів згідно з законодавством до всіх суб’єктів, які реалізують незареєстрований в Україні лікарський засіб.

Про результати перевірки та вжиті заходи повідомити Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України до 27.10.2001 року.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В.Г. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті