Витяг із постанови КМУ від 14.05.2015 р. № 301

22 Січня 2015 4:13 Поділитися

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 14.05.2015 р. № 301

Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про запобігання корупції»

ВИТЯГ

У зв’язку з прийняттям Закону України «Про запобігання корупції» Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.

2. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.

3. Ця постанова набирає чинності з дня опублікування, крім:

пункту 3, абзацу четвертого підпункту 1 та абзацу другого підпункту 2 пункту 4, підпункту 2 пункту 8, підпункту 2 пункту 9, підпункту 1 пункту 10, пункту 13, абзацу другого підпункту 1 пункту 14, підпунктів 7 і 8 пункту 15 змін, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України, затверджених цією постановою, та пунктів 6, 7, 9 і 10 (у частині визнання таким, що втратив чинність, пункту 8 змін, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 4 вересня 2013 р. № 706) переліку постанов Кабінету Міністрів України, що втратили чинність, затвердженого цією постановою, які набирають чинності з початком роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»;

пункту 5 та підпункту 3 пункту 18 змін, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України, затверджених цією постановою, які набирають чинності з 1 січня 2016 року.

Прем’єр-міністр України А. Яценюк

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 14 травня 2015 р. № 301

ЗМІНИ,

що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України

11. Підпункт 4 пункту 4 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (Офіційний вісник України, 2010 р., № 84, ст. 2945), після слів «антикорупційну експертизу» доповнити словами «нормативно-правових актів та».

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті