Клієнти різні – Фортеза одна!

Фармацевтам добре відомо, що кожен відвідувач аптеки має індивідуальні потреби та по-своєму ставить запитання. Погодьтеся, що з такою розповсюдженою проблемою, як біль у горлі, звертаються особи різного віку, статі та рівня освіти. Кожен з них шукає вихід зі своєї ситуації, але що ж їх об’єднує? Усім їм може стати в нагоді Фортеза! Адже біль у горлі у кожного свій, а Фортеза — одна для всіх! У якості підтвердження такої закономірності пропонуємо розглянути розповсюджені випадки, що трапляються в аптеці.

1. Допомога розгубленому

За порадою можуть звернутися молоді люди спортивної статури, які стежать за своїм здоров’ям та рідко хворіють. Часто вони не орієнтуються в широкому аптечному асортименті та потребують додаткової консультації фармацевта.

Відтак доцільним буде пояснити, що причиною болю є запалення слизової оболонки горла. Через це діяти слід місцево за допомогою засобів, що чинять протизапальну дію. Вдалим вибором є спрей Фортеза. Адже препарат миттєво потрапляє до осередків запалення та усуває набряк і біль.

2. Згадаймо назву

Найчастіше такі випадки трапляються з особами похилого віку. Вони могли придбати певний препарат кілька років тому і вже забути його назву та зов­нішній вигляд упаковки. Особливо якщо її дизайн змінився. Так вийшло і з препаратом Фортеза. З лютого 2019 р. аптеки отримують його у більш привабливих та стильних упаковках. У свою чергу, властивості Фортези залишилися незмінними. Препарат можна застосовувати для усунення запалення різного походження — як інфекційного (віруси та бактерії), так і будь-якого іншого.

3. Швидкий ефект

Авжеж, кожному з нас хочеться, щоб біль зник якомога швидше. Часто це стосується не тільки запалення горла, а й ясен. У даному разі фармацевт може порадити пацієнту придбати спрей або розчин Фортеза. Активна речовина цього препарату легко потрапляє в осередок запалення та швидко його нейтралізує. Фортеза може допомогти у лікуванні фарингіту, тонзиліту, гінгівіту, стоматиту та навіть зменшити вираженість запалення після видалення зубів.

4. До роботи!

Напевно, кожному відомий випадок, коли ввечері ви із задоволенням насолоджуєтеся морозивом або прохолодними напоями, а вранці потрапляєте у справж­ній фільм жахів. Адже сильний біль та першіння у горлі не дозволяють повернутися до роботи та руйнують усі плани.

У даному контексті варто зазначити, що спрей Фортеза має швидку дію, його зручно застосовувати на роботі або в дорозі. Крім цього, Фортеза не впливає на здатність керувати автомобілем, що дає змогу залишатися швидкими та мобільними.

5. Турбота про дитину

Що може бути гірше для матері, ніж хвороба її дитини? Авжеж, жінки часто перебувають у стресі та турбуються про можливість виникнення у дітей побічних ефектів після прийому обраного лікарського засобу, навіть якщо він призначений дитині лікарем. Які ж дані може навести фармацевт стосовно спрею Фортеза в даному випадку?

По-перше, варто зауважити, що гіпотетична можливість виникнення побічних ефектів існує. Однак річ у тім, що активна речовина препарату діє виключно місцево на слизову оболонку горла та ротової порожнини. До кровотоку потрап­ляє настільки незначна доза, що вона не може чинити будь-якої фармакологічної дії на організм у цілому. Крім цього, існують певні правила застосування препарату: по 4 розпилення 2–6 разів на добу. Це актуально для дітей віком від 6 років. До речі, малюкам подобається м’який смак препарату, що значно полегшує його прийом.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Останні новини та статті