Забезпечення якості при дистанційній торгівлі ліками

14 січня 2021 р. вступають у дію положення Закону України від 17 вересня 2020 р. № 904-IX «Про внесення змін до статті 19 Закону України «Про лікарські засоби» щодо здійснення елект­ронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами», які встановлюють порядок здійснення дистанційної торгівлі ліками. Компанія «Глюдор» пропонує варіанти вирішення вкрай важливих завдань, які має забезпечити аптечний заклад, що реалізує ліки дистанційно, — збереження якості.

Компанія «Глюдор» — одна з провідних в Україні з розробки та постачання валідованих рішень у сфері організації дотримання вимог належного зберігання та транспортування лікарських засобів в умовах «холодового ланцюга», що передбачені вимогами належної дистриб’юторської практики (good distribution practice — GDP) та виробником як влітку, так і взимку.

Серед умов здійснення електронної торгівлі найбільш важливим є забезпечення температури зберігання, що визначена виробником.

Останні роки компанія «Глюдор» забезпечує аптечні заклади термобоксами ІК-2М та елементами холоду власного виробництва. Термобокси у поєднанні з елементами холоду створюють систему для зберігання та транспортування ліків, чутливих до температури, на заздалегідь розрахований час, достатній для доставки до пацієнта.

Корисний об’єм термобоксів «Глюдор» дозволяє зберігати показники температури і вологості як для поодиноких упаковок лікарських засобів, таких як доза вакцини, так і для групових пакувань.

Компанія докладає усіх зусиль, щоб термо­упаковки з холодоелементами, якими вона забезпечує аптечні заклади, були ефективними до 48 год як влітку, так і взимку, навіть коли на дворі +30 oС або –10 oС.

Усі термобокси виробництва «Глюдор» мають розширену інструкцію щодо підготовки та пакування залежно від зовнішньої температури та відстані до пацієнта. Серед пропозицій компанії є рішення для оснащення кур’єрської служби доставки лікарських засобів: термосумки, міні-термобокси та великогабаритні антивандальні термоконтейнери, сучасні пристрої контролю та фіксації температури, а також фармацевтичні холодильники та морозильники, серед яких знайдуться рішення для підтримання температури –86 oС та +2 … +8 oС.

Компанія «Глюдор» не тільки поставить обладнання, а й надасть для нього безкоштовну інформаційну та технічну підтримку; необхідні стандартні операційні процедури та інструкції для процесів зберігання, дезінфекції, транспортування влітку і взимку тощо; навчить персонал їх виконувати.

Заходьте на glewdor.com або телефонуйте +38 (044) 207-07-36.

«Глюдор» — це Ваш особистий експерт, коли мова заходить про системи для транспортування медичних імунобіологічних та фармацевтичних препаратів, клінічних випробувань, а також компонентів крові. 

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті