Вітаємо ювіляра!

5 червня вітання з Днем народження приймає Світлана Марчишин, доктор фармацевтичних наук, професор, завідувач кафедри фармакогнозії з медичною ботанікою Тернопільського національного медичного університету (ТНМУ) імені І.Я. Горбачевського. Професор С.М. Марчишин підготувала майже три десятки кандидатів наук, під її керівництвом наразі готують дві дисертації на здобуття наукового ступеня доктора фармацевтичних наук.

Вельмишановна Світлано Михайлівно!

Від усієї душі прийміть щирі й теплі поздоровлення з ювілеєм! Ми знаємо Вас як яскраву, неординарну особистість, висококваліфікованого, вмілого науковця, який по праву може пишатися духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями.

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.

У день Вашого ювілею, дорога Світлано Михайлівно, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволенням і творчими перемогами. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Колектив
фармацевтичного
факультету ТНМУ імені
І.Я. Горбачевського
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті