Держлікслужба нагадує, що мораторій на перевірки не стосується заходів ринкового нагляду

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській обл. (Держлікслужба) нагадує, що відповідно до постанови КМУ від 15.06.2020 р. № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» щодо етапів послаблення протиепідемічних заходів та наказу Держлікслужби від 26.06.2020 р. № 559 «Про внесення змін до наказу Держлікслужби від 22.05.2020 р. № 466» — проведення заходів державного ринкового нагляду Держлікслужбою поновлено з 1 липня 2020 р.

 

При цьому попередження про дату проведення перевірки з державного ринкового нагляду не надсилається суб’єктам господарювання. У разі відсутності керівника суб’єкта господарювання повинна бути присутня уповноважена особа, яка має право підпису актів перевірки.

У випадку створення перешкод шляхом недопущення до проведення перевірки характеристик продукції та невиконання встановлених законодавством вимог посадових осіб, які здійснюють ринковий нагляд, до суб’єктів господарювання застосовуватимуться адміністративно-господарські санкції у вигляді штрафу — у розмірі 10 тис. неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті