2 лютого відбудеться IV Форум онкопацієнтів

31 Січня 2022 5:56 Поділитися

МОЗ повідомляє, що 2 лютого, напередодні Всесвітнього дня боротьби проти раку, у Києві відбудеться IV Форум онкопацієнтів. Захід об’єднає провідних експертів у сфері онкології, представників влади та МОЗ, Національної служби здоров’я, ДП «Державний експертний центр МОЗ України», Верховної Ради України, лідерів думок, пацієнтів та їх близьких.

Коли: 2 лютого 2022 р.

Місце проведення: Київ, вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація.

Формат участі: online та offline (безоплатний). Для участі потрібно пройти процедуру реєстрації.

УВАГА! Наразі доступна реєстрація тільки на онлайн-захід.

Захід відбуватиметься за рекомендаціями МОЗ, відвідати можна тільки за наявності сертифіката. Також організатори у зв’язку зі зростанням кількості випадків захворювання на коронавірус просять кожного учасника слідкувати за своїм здоров’ям та у разі появи будь-яких симптомів застуди чи недомагання залишитися вдома. У такому разі долучитися до форуму можна онлайн.

На учасників форуму чекає обговорення з понад 25 спікерами питання створення пацієнторієнтованої системи, доступності інноваційних ліків, нових технологій діагностики, контролю якості та результативності лікування раку в Україні. Серед актуальних та нових тем четвертого заходу — цифрове та ментальне здоров’я, збереження фертильності, проблеми діагностики раку в умовах COVID-19.

Детальна програма форуму розміщена за посиланням: oncoforum.com.ua.

Форум онкопацієнтів — це всеукраїнський щорічний захід для онкоспільноти, організаторами якого виступає Фонд підтримки дорослих онкопацієнтів Inspiration Family. Уперше форум відбувся у 2019 р.

За матеріалами moz.gov.ua та
www.facebook.com/InspirationFamilyUkraine

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті