Референтне ціноутворення в державних закупівлях: проведено розрахунок Реєстру граничних оптово-відпускних цін

04 Лютого 2022 10:45 Поділитися

МОЗ України оприлюднило результати розрахунку Реєстру граничних оптово-відпускних цін на деякі лікарські засоби, що закуповуються за бюджетні кошти, станом на 1 лютого 2022 р.

Мова йде про запроваджене з 1 липня 2019 р. державне регулювання цін на деякі лікарські засоби, що закуповуються за бюджетні кошти та включені до Національного переліку основних лікарських засобів.

Однак це регулювання не поширюється на:

  • лікарські засоби, які закуповуються міжнародними організаціями;
  • лікарські засоби з програми «Доступні ліки»;
  • лікарські засоби, які закуповуються відповідно до договорів керованого доступу.

Відповідно до наказу МОЗ України від 11 липня 2019 р. № 1600 «Про деякі питання референтного ціноутворення на лікарські засоби, що включені до Національного переліку основних лікарських засобів та закуповуються за бюджетні кошти» оновлення Реєстру граничних оптово-відпускних цін на деякі лікарські засоби, що закуповуються за бюджетні кошти, здійснюється один раз на рік до десятого робочого дня січня кожного року.

Зауваження та пропозиції до оприлюдненого розрахунку граничних оптово-відпускних цін на деякі лікарські засоби, що закуповуються за бюджетні кошти, станом на 1 лютого 2022 р. приймаються Директоратом фармацевтичного забезпечення МОЗ України до 12:00 год. 11.02.2022 р.(включно) на адресу: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7, тел.: (044) 200-06-86, контактна особа: Олександр Громович, e-mail: [email protected].

За матеріалами moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті