Дорогі колеги! Щиро вітаю вас з нашим професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

У тяжкий для України час воєнного стану наші фармацевти — виробники, дистриб’ютори, аптекарі, не зважаючи на велике фізичне й психологічне напруження та не шкодуючи власного життя, стоять на захисті найціннішого — здоров’я та життя людей.

Ми сьогодні згадуємо наших колег, які віддали своє життя на полі бою, до останнього подиху не покидаючи своїх робочих місць, загинули під обстрілами та вибухами. Вічна їм пам’ять, низький уклін та людська вдячність!

В умовах війни фармацевтичні працівники щодня проявляють героїзм, спрямований на захист найдорожчого — життя та здоров’я українців.

Ваша праця заслуговує великої шани і поваги, адже високі професійні знання та вміння знаходити оптимальні рішення ви вдало поєднуєте із соціальною відповідальністю.

Тому ми вдячні кожному представнику фармацевтичної спільноти за професіоналізм, стійкість до нових викликів та відкритість до нових можливостей!

Тож, з нагоди професійного свята бажаю вам мирного неба, здоров’я, любові та підтримки рідних, здійснення заповітних мрій, невичерпних сил і творчої наснаги на ниві служіння ідеалам гуманізму та добра, а головне — нашої ПЕРЕМОГИ!

Валерій Печаєв,
президент ООРММП України

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті