​​​​​​​Ринок препаратів для лікування пацієнтів із цукровим діабетом II типу може сягнути 136 млрд дол. США у 2029 р.

31 Січня 2023 11:54 Поділитися

Згідно з оцінками аналітичної компанії GlobalData, обсяг продажу препаратів для лікування пацієнтів із цукровим діабетом II типу на 9 ключових ринках* може збільшитися до 136,2 млрд дол. США у 2029 р. У 2019 р. він оцінювався у 45,9 млрд дол. Відтак, аналітики прогнозують, що за ці 10 років обсяг ринку може зрости майже вдвічі. А середньорічний темп приросту становитиме 11,5%.

Зростанню сприятиме лонч перспективних кандидатів у препарати з потенціалом блокбастерів, а також зростання захворюваності на цукровий діабет II типу. Очікується, що частка людей, які характеризуються вищим ризиком розвитку патології, збільшуватиметься у зв’язку зі зростанням загальної тривалості життя, збільшенням поширеності ожиріння та серцево-судинних захворювань.

Наразі на пізній стадії R&D знаходяться 5 кандидатів у препарати, які матимуть високу вартість річного курсу лікування. Хоча ринок лікарських засобів, що застосовуються при цукровому діабеті II типу, є досить наповненим та висококонкурентним, ще існують зони невдоволених потреб. Зокрема, однією з найбільших є потреба в нових варіантах лікування для пацієнтів, які не можуть досягти оптимального контролю глікемії.

За матеріалами www.globaldata.com

*США, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Великобританія, Японія, Китай та Індія.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті