Як компанія Baxter допомагає українським лікарням

06 Лютого 2023 1:36 Поділитися

Пожертвування своєї продукції є частиною стратегії корпоративної відповідальності Baxter International Inc. Двічі на рік співробітники виготовляють продукцію спеціально для благодійності. Завдяки такій практиці партнери можуть розраховувати на те, що продукти компанії будуть доступні цілий рік, щоб допомогти забезпечити постійну підтримку незабезпечених громад у всьому світі.

Компанія співпрацює з двома надійними партнерами з надання гуманітарної допомоги: Direct Relief і Americares.

У минулому компанія пожертвувала медичні продукти, щоб допомогти сім’ям у всьому світі з обмеженими ресурсами охорони здоров’я, а також тим, хто постраждав від землетрусів, ураганів та інших стихійних лих. Безоплатно надані товари забезпечують лікарів і медичні центри ресурсами, необхідними для догляду за пацієнтами. Гуманітарні партнери визначають розподіл пожертвуваних продуктів на основі інформації про найбільші потреби в усьому світі й раніше розповсюджували товари компанії в регіоні. Однак вперше співпраця спрямована саме на допомогу Україні.

Компанія Baxter International Inc. зробила одну з найбільших пожертв Direct Relief, доставивши більше десяти вантажівок найважливіших медичних продуктів, необхідних українським пацієнтам. У грошовому еквіваленті на понад 6 млн дол. США продукції компанії з понад 10 країн світу було надіслано до регіону з березня 2022 року для задоволення критичних потреб у сфері охорони здоров’я.

З перших днів війни проводилася оцінка потреб пацієнтів в Україні та того, чим може допомогти компанія. Наче складаючи пазл, працівники з різних країн і континентів швидко об’єдналися, щоб забезпечити логістику, контроль відповідності вимогам, якість тощо, аби долати виклики та доставляти продукти туди, де вони потрібні.

Серед пожертвувань — понад 100 різних типів продуктів для галузі нефрології, анестезії, проведення хірургічних операцій, внутрішньовенних рідин тощо. Враховуючи гостру потребу в Україні, компанія надала продукцію зі свого підприємства в сусідній Польщі, що дало більше часу для доставки цих основних ліків туди, де вони потрібні. Гуманітарну допомогу спрямовано до українських лікарень, що надають оперативну медичну допомогу хворим, у тому числі пораненим, онкологічних диспансерів, відділень перинатальних центрів, у яких доглядають за недоношеними дітьми, провідних дитячих клінічних лікарень України, а також лікарень з нефрологічними відділеннями, які надають допомогу хворим, що перебувають на діалізі.

За матеріалами, наданими компанією «Baxter»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті