Сміливість — це рятувати життя. З Днем медичного працівника!

27 Липня 2023 11:38 Поділитися

Щиро вітаємо медичних працівників і працівниць України з професійним святом. Тяжкі виклики останніх років дали нам повною мірою усвідомити, наскільки цінні здоров’я та життя. Дякуємо за те, як турботливо ви оберігаєте одну з найвищих соціальних цінностей.

Дякуємо всім, хто залучений до цієї справи — лікарям, медсестрам та медбратам, бойовим медикам, парамедикам, фельдшерам та іншим працівникам сфери охорони здоров’я — за ваші професійність, відданість, людяність, хоробрість, терпіння й титанічну працю. Під час повітряних тривог, під обстрілами, під час відключень електроенергії.

Ви даєте надію тим, хто стикнувся з викликами для здоров’я. Кожне ваше зусилля робить цей світ трохи кращим і світлішим, а суспільство — сильнішим. Зичимо вам міцного здоров’я та стійкості духу, підтримки та визнання.

Сьогодні ми вперше святкуємо професійне свято медичних працівників за новою датою, відмінною від тієї, за якою святкують ті, хто життя забирає. Нехай вона стане добрим початком, свіжою сторінкою, в яку українські медики ще впишуть нові подвиги.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті