Державна інспекція з контролю якості лікарських засобівМіністерства охорони здоров’я УкраїниЛист № 2437/12-07 від 22.10.01

Начальникам Державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в  АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

До Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ надійшло повідомлення від Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Дніпропетровській області про звернення споживача із скаргою на різницю в маркуванні серій 2552 та 2509 препарату Цитраргінін®, розчин для внутрішнього застосування по 10 мл № 20 виробництва фірми «Лабораторія Лафаль», Франція, придбаних ним в аптечній мережі.

Згідно офіційного листа представника фірми-виробника в Україні, зазначений препарат с. 2509 фірмою «Лабораторія Лафаль», Франція, не вироблявся.

Виходячи з викладеного, пропоную прийняти цю інформацію до відома та здійснити перевірку наявності у сфері обігу препарату Цитраргінін®, розчин для внутрішнього застосування по 10 мл № 20 с. 2509 з маркуванням виробника «Лабораторія Лафаль», Франція.

При виявленні фальсифікованої серії препарату вилучити її з обігу та вжити відповідні заходи згідно з чинним законодавством.

Про виконання доповісти Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ до 19.11.2001 року.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В.Г. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті