Витяг із Закону України від 04.07.2013 р. № 406-VII

21 Серпня 2014 10:04 Поділитися

ЗАКОН УКРАЇНИ

від 04.07.2013 р. № 406-VII

Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи

Витяг

Верховна Рада України постановляє:

I. Внести зміни до таких законодавчих актів України:

31. У тексті Закону України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» (Відомості Верховної Ради України, 2007 р., № 10, ст. 89) слова «центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної митної справи» в усіх відмінках замінити словами «центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику» у відповідному відмінку, а слова «митний орган України» в усіх відмінках і числах замінити словами «орган доходів і зборів» у відповідному відмінку і числі.

35. У Законі України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (Відомості Верховної Ради України, 2000 р., № 38, ст. 315; 2011 р., № 23, ст. 160; 2012 р., № 6, ст. 50; із змінами, внесеними Законом України від 16 жовтня 2012 року № 5463-VI):

1) у статті 11 слова «фінансової політики» замінити словами «формування та реалізації державної податкової і митної політики»;

2) у частині другій статті 12 слова «центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику» замінити словами «центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику»;

3) у частині п’ятій статті 13 слова «та погодженою центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику» виключити;

4) у тексті Закону слова «органи державної податкової служби України», «органи державної податкової служби» та «центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування державної фінансової політики» в усіх відмінках замінити словами «органи доходів і зборів» у відповідному відмінку.

41. У статтях 44, 45, 49 та 50 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» (Відомості Верховної Ради України, 2005 р., № 50, ст. 533) слова «митний орган» в усіх відмінках і числах замінити словами «орган доходів і зборів» у відповідному відмінку і числі.

95. У частині другій статті 2 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» (Відомості Верховної Ради України, 2007 р., № 29, ст. 389 із наступними змінами) слова «валютного контролю, митного контролю, державного експортного контролю, контролю за дотриманням бюджетного і податкового законодавства та касових операцій, контролю за дотриманням порядку проведення розрахунків, за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів» замінити словами «контролю органами доходів і зборів, державного експортного контролю, контролю за дотриманням бюджетного законодавства».

103. У Законі України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» (Відомості Верховної Ради України, 2011 р., № 21, ст. 144):

1) частину другу статті 13 викласти в такій редакції:

«2. Розподіл повноважень, передбачених частиною першою цієї статті, між органами доходів і зборів визначається законодавством»;

2) частину другу статті 38 викласти в такій редакції:

«2. Рішення про призупинення митного оформлення продукції приймає орган доходів і зборів»;

3) у тексті Закону слова «митний орган» в усіх відмінках і числах замінити словами «орган доходів і зборів» у відповідному відмінку і числі.

Президент України В.Янукович
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті