Роботу комісії щодо перевірки виконання гендиректором ДП «Електронне здоров’я» умов контракту продовжено

21 Січня 2019 11:03 Поділитися

Роботу комісії щодо перевірки виконання гендиректором ДП “Електронне здоров'я” умов контракту продовженоВідповідно до наказу МОЗ України від 02.01.2019 р. № 1/Адм було створено Комісію щодо перевірки виконання генеральним директором ДП «Електронне здоров’я» Денисом Мацуєм умов контракту.

Перевірка мала тривати до 11 січня 2019 р. Проте відповідно до наказу МОЗ України від 11.01.2019 р. № 3/Адм строк роботи комісії продовжено до 1 лютого поточного року. Висновки та пропозиції за результатами перевірки комісія має підготувати до 8 лютого 2019 р.

«На всі запити комісії з боку генерального директора було надано вичерпну інформацію, яка демонструє належне та своєчасне виконання умов контракту. Наразі ДП «Електронне здоров’я» очікує на результати та висновки комісії», — коментують ситуацію в державному підприємстві.

Рішення за результатами перевірки має прийняти в.о. міністра охорони здоров’я на підставі довідки або акта за результатами перевірки, наданих об’єктом контролю зауважень (у разі наявності незгоди), висновків голови Комісії щодо зауважень та доповідної записки голови комісії.

Попри все колектив ДП «Електронне здоров’я» продовжує роботу з координації розробки електронної системи охорони здоров’я та докладає зусиль для своєчасного та якісного виконання всіх робіт.

Раніше в ДП «Електронне здоров’я» заявляли, що наказ МОЗ України № 1/Адм не відповідає чинним нормам трудового законодавства України, оскільки порушує підстави відсторонення працівників від роботи.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 11.01.2019 р. № 3/Адм

Про продовження перевірки

Відповідно до Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267, статуту державного підприємства «Електронне здоров’я», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 14 грудня 2017 року № 1597, підпункту 10) пункту 11 Контракту від 15 травня 2018 року № 5, з метою необхідності додаткового часу для перевірки усіх обставин виконання Генеральним директором державного підприємства «Електронне здоров’я» умов контракту від 15 травня 2018 року № 5,

НАКАЗУЮ:

  1. Продовжити роботу Комісії для проведення перевірки виконання Генеральним директором державного підприємства «Електронне здоров’я» умов контракту від 15 травня 2018 року № 5 (надалі — Комісія), затвердженої наказом МОЗ України від 02 січня 2019 року № 1/Адм «Про проведення перевірки», до 1 лютого 2019 року.
  2. Комісії до 08 лютого 2019 року підготувати висновки та пропозиції за результатами перевірки.
  3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В.о. Міністра У. Супрун

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті