Аптеки Рівненщини долучилися до допомоги військовим

05 Липня 2022 5:33 Поділитися

Ліків на суму більш ніж 2 млн грн передали військовим аптечні заклади Рівненщини. Про це повідомили в Рівненській обласній державній адміністрації.

Крім того, надано і грошову допомогу. Про роботу фармгалузі в умовах війни розповів начальник Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області Сергій Лебедь.

«Незважаючи на зміну курсу валют та зростання вартості пального, аптеки вживають усіх можливих заходів для стримування зростання цін на ліки. До того ж аптечні заклади області постійно долучаються до допомоги Збройним Силам України, теробороні, добровольчим формуванням, благодійним фондам як коштами, так і медичною продукцією», — зазначив С. Лебедь.

Так, мережа аптек ТзОВ-фірми «Тетрамед» на підтримку ЗСУ перерахувала 100 тис. грн та передала медичну продукцію загальною вартістю 47 тис. грн.

Мережа аптек ТОВ ВКФ «ВІСА» надала допомогу на понад 1 млн 212 тис. грн.

Мережа аптек групи компаній «Волиньфарм» передала медикаменти на суму понад 513 тис. грн та фінансову допомогу у сумі 300 тис. грн.

Приватне підприємство — фірма «Антарес» надало фінансову допомогу у сумі 32 тис. грн.

ТОВ «Аптека № 11» передало медичну продукцію на суму понад 21 тис. грн.

Мережа аптек ТзОВ «Зелена аптека» перерахувала кошти на суму 50 тис. грн та надала медичну продукцію на суму понад 2 тис. грн.

Керівник регіональної служби додав, що суттєво покращило доступність ліків рішення Уряду про дозвіл на ввезення в Україну ліків, вироблених для інших країн, у тому числі в зарубіжних упаковках. Програми лояльності збережено в більшості аптечних мереж, а понад третина аптек долучені до програми «Доступні ліки».

За матеріалами www.facebook.com/RivneODA

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті