Наталію Гудзь звільнено з посади голови Держлікслужби

Наталію Гудзь звільнено з посади очільника Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба). Відповідне рішення Уряд ухвалив 21 листопада під час засідання. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter. Повідомлення також розміщено на офіційному сайті МОЗ України.

«Уряд звільнив керівника Держлікслужби Наталію Гудзь, яка протизаконно забороняла вакцини проти туберкульозу, гепатиту В, поліомієліту, дифтерії та правця. Безпідставні заборони не тільки грали на руку популістам та шахраям, а й підривали національну безпеку країни! Дякую В. Гройсману», – написала У. Супрун.

Нагадаємо, що 19 вересня 2018 р. Уряд ухвалив рішення відсторонити голову Держлікслужби Н. Гудзь та першого заступника Владислава Цілину від займаних посад за фактами необґрунтованого запровадження заборони на різні вакцини впродовж останнього року. Тоді розпорядженням КМУ від 19.09.2018 р. № 654-р виконання обов’язків голови Держлікслужби покладено на заступника голови Романа Ісаєнка.

Про звільнення із займаної посади В. Цілини не повідомляється.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Игорь 22.11.2018 9:52
Голова Держлікслужби Наталія Гудзь: В Україні не перевіряють якість вакцин, які заходять за міжнародними закупівлями
Андрей 26.11.2018 11:14
Слова Супрун - еще не Постановление КМУ! Думаю, Н.Гудзь вынудят уйти по собственному желанию - профессионалам и просто порядочным людям нечего делать в системе псевдомедицины

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті