Операторам поштового зв’язку дозволено доставляти лікарські засоби

24 Березня 2020 10:50 Поділитися

Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій за результатами позачергового засідання Уряду 23 березня 2020 р.

В. Криклій зазначив, що Кабінет Міністрів України ухвалив важливе рішення для покращення доступності та зручності отримання лікарських засобів і водночас зменшення мобільності та скупчення людей в аптеках.

Очільник відомства повідомив, що таким чином Уряд врегульовує питання щодо забезпечення населення, особливо осіб похилого віку, лікарськими засобами та супутніми товарами шляхом їх дистанційного продажу безпосередньо споживачам в умовах карантину.

«Потрібно зазначити, що дозвіл на доставку ліків не розповсюджується на наркотичні засоби, психотропні речовини, сильнодіючі та отруйні лікарські засоби, виготовлення та зберігання яких в Україні заборонено», — зазначає пресслужба Міністерства.

Раніше ми повідомляли, що 23 березня Уряд також дозволив ліцензіатам на період карантину здійснювати торгівлю ліками та супутніми товарами дистанційно. Про це повідомив Денис Шмигаль у своєму Тelegram-каналі.

Відповідні постанови КМУ мають бути оприлюднені на урядовому порталі найближчим часом.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті