22-24 вересня відбудеться головна бізнес подія індустрії краси InterCHARM-Україна 2021

08 Вересня 2021 2:22 Поділитися

Головна бізнес подія індустрії краси InterCHARM-Україна відбудеться 22–24 вересня. Виставка щорічно стає головним центром прем’єр та простором для професійного діалогу між виробниками, дистриб’юторами, власниками б’юті-бізнесу та фахівців галузі.

Це платформа для презентацій нових продуктів та технологій, «точка входу» нових брендів та компаній на ринок. Резидентами XX ювілейної виставки InterCHARM-Україна стали 458 компаній, з них вперше — 117. InterCHARM-Україна — це комунікаційний центр для українських та закордонних представників, можливість знайти партнерів, укласти вигідні угоди. Майже 40 зарубіжних компаній беруть участь у виставці цього року. Також хочеться відмітити, що цьогоріч виставка проходить за підтримки Асоціації «Парфумерія та косметика України» та 97 вітчизняних виробників представлять свою продукцію.

Уже багато років виставка є індикатором ринку, що демонструє зміни в індустрії та виробників, які продовжують успішно працювати. За даними дослідницької компанії Euromonitor International, у 2020 р. український ринок beauty знизився на 3%, його відновлення очікується до середини 2022 р. і виставка робить у це значний внесок.

Спеціальний сервіс BUSINESS CONNECT дозволяє заздалегідь призначити один одному зустрічі, за допомогою зручного сайту та додатку MatchMaking. Окрім декількох тисяч бізнес-відвідувачів (байєрів торговельних мереж, керівників салонів краси, медичних клінік, санаторіїв та керівників б’юті-компаній), InterCHARM-Україна відвідують десятки тисяч фахівців індустрії краси, серед яких косметологи, дерматологи, лікарі суміжних спеціальностей, масажисти, майстри перманентного макіяжу, візажисти, бровісти, лашмейкери, перукарі, колористи, барбери, фахівці нігтьового сервісу, подологи — усі ті, кого ми називаємо B2S-аудиторію (business-to-specialists). Це все своєрідні амбасадори краси, які за допомогою своїх знань, використовуючи складну техніку та професійні б’юті-препарати, допомагають українцям бути впевненішими в собі та чарівними.

Для підвищення кваліфікації, професійного натхнення на виставці пройдуть конференції та майстер-класи на стендах з косметології, дерматології, масажу, перукарського мистецтва, нігтьового сервісу, подології, візажу, менеджменту і маркетингу, створення продуктів і технологій продажу в індустрії краси. InterCHARM-Україна 2021 стане майданчиком для проведення чемпіонатів з косметології, перманентного макіяжу та мікроблейдингу, епіляції, перукарського мистецтва, нігтьової естетики, візажу, моделювання брів і нарощування вій.

InterCHARM-Україна 2021 відбудеться в Києві у Міжнародному виставковому центрі. Експозиція займає три павільйони та буде представляти всі напрямки beauty-індустрії:

  • косметологія та естетична медицина;
  • перукарське мистецтво;
  • нігтьовий сервіс, подологія;
  • професійний make-up, перманентний макіяж;
  • продукція для рітейлу: косметика, парфуми, декоративна косметика;
  • сleaning — побутова хімія і товари household;
  • технології та створення продукту (упаковка, сировина, інгредієнти для виробництва продукції індустрії краси).

Загалом буде представлено 1669 брендів, з яких 270 — це нові.

Найважливішими пріоритетами організаторів виставки є ефективність заходів для всіх його учасників, а також комфорт та безпека на майданчику. На InterCHARM-Україна 2021 будуть дотримані всі протиепідемічні заходи, встановлені Міністерством охорони здоров’я України.

Команда виставки активно готується до проведення InterCHARM-Україна 2021 та з нетерпінням чекає на зустріч з вами.

Організатор Міжнародної виставки індустрії краси InterCHARM-Україна 2021 — ДП «Прем’єр Експо».
Генеральний партнер — HydroPeptide, TM.
Спеціальний учасник — Dyson, TM.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті