Міністерство охорони здоров’я України Державна інспекція з контролю якості лікарських засобів.Лист від 10.10.2000 р. № 537/12-01


Начальникам державних інспекцій з контролю якості лікарських засобів в  АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі

За повідомленням Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів в Рівненській області та Луганського обласного комунального виробничого підприємства «Фармація» на фармацевтичному ринку України виявлено препарат таблетки «Пенталгін Б» № 10 серії 11062000 з маркуванням виробництва Одеського виробничого хіміко-фармацевтичного підприємства «Біостимулятор», що не відповідає вимогам аналітично-нормативної документації.

На наш запит керівництвом Одеського ВХФП «Біостимулятор» повідомлено, що підприємством в 2000 році таблетки «Пенталгін Б» № 10 не випускались.

У зв’язку з цим зобов’язую вжити наступних заходів.

Організувати вилучення у організацій, що займаються оптовою та роздрібною реалізацією лікарських засобів, фальсифікованого препарату таблетки «Пенталгін Б» № 10 серії 11062000 та всіх інших наявних серій, який згідно з маркуванням виготовлений Одеським ВХФП «Біостимулятор» в 2000 році.

При виявленні наявності у сфері обігу вищезазначеного фальсифікованого препарату встановити джерело його надходження та вжити відповідних заходів згідно з законодавством до всіх суб’єктів, що реалізують фальсифіковані лікарські засоби.

Про виконання розпорядження та прийняті відповідні заходи на місцях доповісти Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів МОЗ України до 25.10.2000 р.

Перший заступник Головного державного інспектора України з контролю якості лікарських засобів

В.Г. Варченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті