22 вересня у Києві відбудеться семінар ДП «УФІЯ», присвячений системі управління якістю медичних виробів

20 Вересня 2017 4:11 Поділитися

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба) та Державне підприємство «Український фармацевтичний інститут якості» (далі — ДП «УФІЯ») запрошують фахівців взяти участь у семінарі «Система управління якістю, ДСТУ ISO 13485:2005 «Вироби медичні. Система управління якістю. Вимоги щодо регулювання» та практичне застосування вимог Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» в частині застосування обмежувальних заходів».

Захід відбудеться 22 вересня поточного року за підтримки та участі Держлікслужби.

Місце проведення: Київ, вул. А. Малишка, 1, готель «Братислава», конференц-зал «Аудиторія».

У семінарі візьме участь Наталія Ярославівна Гудзь, голова Держлікслужби.

Програма семінару:

09:30–10:00 — реєстрація.

10:00–10:15 — привітальне слово Н. Гудзь, голови Держлікслужби.

10:15–11:15 — Етапи проведення робіт з оцінки систем управління якістю підприємств, які випускають медичні вироби.

Доповідач: Р. Тріщ, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри охорони праці, стандартизації та сертифікації Української інженерно-педагогічної академії.

Питання-відповіді.

11:15–11:45 — кава-брейк.

11:45–13:00 — Схеми проведення оцінки відповідності — гарантія, що відповідна продукція відповідає вимогам технічного регламенту, що застосовуються до неї.

Доповідачі: О. Пиль, аудитор, експерт з сертифікації медичних виробів, інженер зі стандартизації Органу з оцінки відповідності і сертифікації продукції і послуг «ОС «ПромСтандарт»; М. Денисенко, аудитор Національного агентства акредитації України, керівник з якості Органу з оцінки відповідності і сертифікації продукції і послуг «ОС «ПромСтандарт».

Питання-відповіді.

13:00–14:00 — обід.

14:00–16:00 — Основні вимоги Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» щодо обмежувальних заходів та їх практичне застосування у ході проведення перевірок характеристик продукції під час здійснення ринкового нагляду, у тому числі складання Сценарного плану, що додається до акту перевірки характеристик продукції на прикладі Одеської, Черкаської та Чернігівської областей.

Доповідачі: В. Гордієнко, заступник начальника відділу ДП «УФІЯ»; Т. Мехлик, начальник Держлікслужби у Черкаській обл.; С. Соколова, начальник Держлікслужби у Чернігівській обл.; І. Шишкіна, в.о. начальника Держлікслужби в Одеській обл.

Питання-відповіді.

Вартість участі в семінарі становить 3000 грн. (з ПДВ). У разі відсутності оплати в день семінару прохання до слухачів надати гарантійний лист із зобов’язанням щодо оплати за участь у семінарі.

До вартості семінару входить: інформаційно-консультативне обслуговування, інформаційні матеріали, блокнот, ручка, кава-брейк та обід.

По закінченні семінару учасники отримають відповідні сертифікати.

За довідками звертатися за тел.: +38 (044) 296-37-01, +38 (050) 440-51-24 або на e-mail: [email protected] Плаунова Ірина Леонідівна

Завантажити заявку на участь у семінарі.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті