Планові перевірки фармацевтичного сектора: Держлікслужба у Закарпатській обл. повідомляє про появу шахраїв

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба) у Закарпатській обл. інформує, що згідно з повідомленнями, які надходять від суб’єктів господарювання області, зафіксовано кілька випадків, коли шахраї представлялися спеціалістами юридичної фірми та пропонували за певну винагороду забезпечити позитивне рішення під час перевірок, які проводить Держлікслужба у Закарпатській обл.

Дзвінки можуть надходити з тел.: +38 (098) 577-88-91; +38 (067) 828-88-94.

У відомстві наголошують, що планові перевірки суб’єктів господарювання не проводяться у зв’язку із запровадженням карантинних заходів з метою попередження поширення COVID-19. Крім того, ніхто зі спеціалістів Держлікслужби у Закарпатській обл. не має права особисто телефонувати з питань перевірок, а за 10 днів до перевірки суб’єкту господарювання надсилається повідомлення в письмовому вигляді або вручається особисто під розписку керівнику такого суб’єкта.

Тому Держлікслужба у Закарпатській обл. акцентує увагу на тому, що в разі звернення невідомих осіб з вищезазначеного питання слід повідомляти про це правоохоронні органи та надавати інформацію до Держлікслужби в Закарпатській обл. на електронну адресу або телефоном.

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті