Пішов з життя Михайло Нестерчук

28 Серпня 2017 3:54 Поділитися

Колектив ДП «Державний експертний центр МОЗ України» з глибоким сумом сприйняв скорботну звістку про те, що 27 серпня 2017 р. на 57-му році раптово пішов з життя Михайло Митрофанович Нестерчук, який обіймав посаду Генерального директора ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» з 3 травня 2012 по 4 квітня 2013 р.

Всі знали Михайла Митрофановича як світлу та порядну людину. На посаді генерального директора ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» він запам’ятається нам компетентним, відповідальним керівником: людиною високої працездатності, особистої гідності, розсудливою, але сміливою у прийнятті рішень.

Будучи вимогливим керівником, Михайло Митрофанович завжди вирізнявся своєї щирістю, толерантністю, був уважним до своїх підлеглих та готовим до компромісів, ніколи не відмовляв у проханні чи зверненні інших. Притаманна йому здатність заряджати своєю енергією інших людей, активізувати їх, нехай буде прикладом для всіх.

У ці скорботні дні висловлюємо глибоке співчуття родині покійного, друзям, колегам — усім, хто знав і працював з Михайлом Митрофановичем, поділяємо гіркоту втрати.

Усі, хто знав Михайла Митрофановича, любили і поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість та оптимізм.

Вічна пам’ять про Михайла Митрофановича назавжди залишиться в наших серцях.

Нехай Господь упокоїть його душу та дарує Царство Небесне.

Прощання з Михайлом Митрофановичем Нестерчуком відбудеться 29 серпня 2017 р. об 11:30 у Свято-Володимирському кафедральному патріаршому соборі Києва.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті