Якими є умови отримання вакцин для приватних медзакладів та лікарів-ФОП, що уклали договір з НСЗУ?

29 Листопада 2018 2:36 Поділитися

Як ми вже повідомляли, 17 жовтня 2018 р. Уряд унормував питання забезпечення українців вакцинами, закупленими за бюджетні кошти, у приватних медичних закладах та лікарів — фізичних осіб — підприємців (ФОП), які уклали договори з Національною службою здоров’я України (далі — НСЗУ). Відповідне рішення ухвалено постановою КМУ № 927 щодо внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров’я.

«Для цього ФОП, а також керівникам закладів приватної форми власності потрібно звернутися до органів місцевого самоврядування з листом-проханням розподілити вакцини для їхніх пацієнтів», — повідомила Ірина Ліштаба, головний спеціаліст відділу роботи з договорами з аптеками департаменту договірної роботи НСЗУ.

Нагадаємо, що 26 листопада 2018 р. стартувала «третя хвиля» укладення договорів про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій з НСЗУ. Заклади охорони здоров’я, які вже працюють з НСЗУ, у цю ж хвилю мають переукласти договір зі службою, оскільки термін дії договорів, укладених під час попередніх хвиль, закінчується 31 грудня 2018 р.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті