«ФІТОФАРМ» визнано переможцем Національної премії «Вибір Країни–2020»

Щороку аналітики національного рейтингу «Вибір Країни» підбивають підсумки за більше ніж 150 категоріями діяльності на національному та регіональному рівні і визначають найкращі підприємства України. У 2020 р. почесну позицію в колі обраних лідерів ринку зайняла компанія «ФІТОФАРМ».

Переможці премії «Вибір Країни» обирають­ся за скоринговими індексами фінансової стійкості компаній FinScore і MarketScore на підставі основних фінансових індикаторів. За цими значущими показниками криються історії успіху та кропітка робота.

Минулого року фармацевтичний виробник «ФІТОФАРМ» продемонстрував вражаю­чі темпи зростання. За підсумками 2020 р., в роздрібному ринку Ei (індекс еволюції) ПРАТ «ФІТОФАРМ» становив 104*. Цей показник вищий, ніж у багатьох провідних фармацевтичних компаній України.

Темпи зростання ПРАТ «ФІТОФАРМ» у 2020 р. випередили динаміку ринку в 1,5 раза. Фармацевтичний ринок України за 12 міс 2020 р. продемонстрував зростання в грошовому еквіваленті на рівні 8% щодо аналогічного періоду 2019 р. Темпи зростання компанії «ФІТОФАРМ» в цей період становили 12%.

Обсяги роздрібного продажу компанії становили 602,7 млн грн, збільшившись на 64,9 млн грн порівняно з 2019 р., що становить 12%.

Національна премія «Вибір Країни» — не єдина відзнака компанії минулого року. У 2020 р. компанія «ФІТОФАРМ» увійшла в топ-25 кращих роботодавців Украї­ни за рейтингом всеукраїнського бізнес-аналітичного видання «Власть денег».

У ньому обиралися провідні національні та міжнародні компанії з найкращими умовами для працівників, зокрема ефективними заходами, вжитими у зв’язку з пандемією COVID-19, та можливостями для професійного і кар’єрного зростання співробітників у нових обставинах.

«Вже 47 років споживачі обирають фармацевтичну продукцію нашої компанії. Статуси переможця Національної премії «Вибір Країни–2020» та одного з кращих роботодавців країни в черговий раз підтвердили, що обрана нами стратегія інновацій та системного розвитку є правильною, а робота — гідною такого визнання», — зазначив генеральний директор ПРАТ «ФІТОФАРМ» Владислав Малинін.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
за матеріалами, наданими ПРАТ «ФІТОФАРМ»
*Тут і далі ринок лікарських засобів, дані аналітичної системи дослідження ринку «Фармстандарт»/«PharmXplorer» компанії «Proxima Research».
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті